بلیط مترو و اتوبوس در تهران رایگان می شود؟

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران از احتمال رایگان شدن بلیط مترو و اتوبوس در تهران خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران بیان کرد: ما دنبال این هستیم که بلیت اتوبوس و مترو به صورت رایگان در اختیار مردم گذاشته شود، در این رابطه یک طرحی در کمیسیون داریم که در حال بررسی است.

آقامیری گفت: اما باید زیر ساخت این کار تعریف شود، ما این طرح را پیشنهاد دادیم و باید به نتیجه برسد تا بلیت مترو و اتوبوس رایگان شود.

کد خبر 733626 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

• ارائه وام خرید موتورسیکلت برقی در تهران | اولویت با پیک موتوری‌ هاست | عرضه اولیه چه تعداد است؟

• بلیط مترو و اتوبوس در تهران رایگان می شود؟

• ببینید | روایت جدید درباره عملیات عین الاسد | پهپادهای آمریکایی چگونه از کار افتادند؟

• اضافه شدن ۴۰ نفر به نمایندگان مجلس | نمایندگان کدام استان‌ها زیاد می‌شود؟

• پاسخ تند به ادعای عباس جدیدی؛ بگذار دهانم بسته بماند | هنوز شاهد آن شب را دارم!

• ماجرای ناپدید شدن روزانه ۵۰ میلیون قرص نان لواش در نانوایی ها

• بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی درباره حجاب | مراقب باشید در برخورد با هنجارشکنی‌ها در دام دشمن گرفتار نشوید | زن ایرانی به برهنگی نه گفته است

• اختلال در سایت ثبت‌نام ایران‌خودرو | سرگردانی متقاضیان

• اینترنشنال و روایت‌ عجیب تسویه حساب در سپاه درباره شهادت قاسم فتح‌ اللهی | وقتی خودشان هم در ادعایشان شک کردند!

• علائم ساده‌ای که باور نمی‌کنید نشانه فشار خون بالا باشد

• حداد عادل: حجاب نباید باعث دو قطبی در جامعه شود | خاطره بازدید از یک مدرسه دخترانه در نیویورک

• ساختمان ۹۵ ساله راه آهن‌تهران همچنان باشکوه | الهام از معماری ایران باستان و سبک آرمان‌گرا

• فقط یک درصد افراد می‌توانند به این سوال پاسخ دهند!

• آخرین وضعیت آلودگی هوای تهران در روز دوشنبه ۱۹ دی

• نخستین اروپایی بازار خودرو معرفی شد | اعلام زمان عرضه نخستین محموله خودروهای خارجی در بورس‌کالا

• ببینید | لحظه وحشتناک فرو ریختن سقف یک هتل بر سر مسافران در ترکیه