بهروز افخمی تجربه هایش را منتقل می کند

حوزه هنری هر هفته جلسات انتقال تجربه برگزار می‌کند| منوچهر محمدی‏، منیر قیدی، امیر عباس ربیعی‏، پانته‌آ پناهی‏ و ابراهیم امینی اسامی دیگر حاضران در این دوره هستند

سومین دوره سلسله کارگاه‌های انتقال تجربه «از امروز» به همت سازمان سینمایی سوره با هدف انتقال تجربه‌های کارآمد و موثر به علاقه‌مندان سینما آغاز به کار کرد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی سوره؛ سومین دوره کارگاه‌های «از امروز» به صورت هفتگی و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه با محوریت انتقال تجربه ساخت آثار سینمایی مرتبط با سازمان سینمایی سوره و با همراهی عوامل این پروژه‌ها در سالن سوره حوزه هنری انجام خواهد شد.

همچنین کارگاه‌های انتقال تجربه اساتید و پیشکسوتان فیلمسازی سینما با هدف مرور تجربیات موثر آن‌ها در ساخت آثار موفقشان و چالش‌هایی که برای طی این مسیر پر فراز و نشیب با آن مواجه بودند تا به هدف نهایی خود برسند، با حضور بهروز افخمی و منوچهر محمدی برگزار خواهد شد.

در همین راستا، آغاز کارگاه‌های انتقال تجربه «از امروز» با حضور بهروز افخمی فیلمساز پیشکسوت سینما و تلویزیون روز چهارشنبه و پنجشنبه ۲۱ و ۲۲ دی ماه با موضوع «مدرسه انقلاب، کوچک جنگلی» برگزار خواهد شد.

همزمان با اعلام خبر آغاز این کارگاه‌ها، برنامه کامل نشست‌های این دوره رویداد «از امروز» که بهمن و اسفند ۱۴۰۱ برگزار می‌شود، اعلام شد.

کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «ضد»؛ با حضور امیرعباس ربیعی کارگردان و محمدرضا شفیعی تهیه کننده.

کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «هناس»؛ با حضور حسین دارابی کارگردان، احسان ثقفی و مهدیه عین الهی نویسندگان.

کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «موقعیت مهدی»؛ با حضور ابراهیم امینی نویسنده و امیر زاغری طراح صحنه.

کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «دسته دختران»؛ با حضور منیر قیدی کارگردان، پانته آ پناهی بازیگر، محمدرضا منصوری تهیه کننده، دکتر محمد رضا شجاعی طراح صحنه، سامان لطفیان فیلمبردار.

کارگاه‌های انتقال تجربه «از امروز» محفلی است برای انتقال تجربه آثار سینمایی و رسانه‌ای به علاقه‌مندان و هنرجویانی که برای ارتقا دانش، ارتباطات و گسترش تولید آثارشان در سینما پس از دوره تحصیل و به دور از مهارت‌های مرسوم تخصصی برنامه‌ریزی می‌کنند و قصد دارند شنونده تجربیات، موفقیت ها، شکست‌ها و… افراد موفق در حرفه کاریشان باشند.

در ایام جشنواره فیلم فجر، برگزاری کارگاه‌ها متوقف خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از سومین دوره کارگاه‌های «از امروز» می توانند به سایت https://azemroozz.com مراجعه کنند.

کد خبر 733619 منبع: همشهری آنلاین

• روایتی تازه از سقوط هواپیمای اوکراینی | واکنش مدیران رسانه را ببینید

• ابهام در سرنوشت آخرین فیلم های برزو ارجمند و حمید فرخ نژاد| چه اتفاقی برای «لوتریا» و « حدود ساعت ۸ صبح» خواهد افتاد؟

• درگذشت یک منتقد جوان

• کمدی چپ، راست اکران می شود

• چرا دهه ۶۰ دوران طلایی سینمای ایران شد؟ | وقتی سینما عشق بود و امید

• برادر کوچک آمریکا درگذشت

• رشد ۲۷درصدی گیشه جهانی در سال ۲۰۲۲| ژاپن ستاره ۲۰۲۲

• ببینید | روایت جدید درباره عملیات عین الاسد | پهپادهای آمریکایی چگونه از کار افتادند؟

• اضافه شدن ۴۰ نفر به نمایندگان مجلس | نمایندگان کدام استان‌ها زیاد می‌شود؟

• پاسخ تند به ادعای عباس جدیدی؛ بگذار دهانم بسته بماند | هنوز شاهد آن شب را دارم!

• ماجرای ناپدید شدن روزانه ۵۰ میلیون قرص نان لواش در نانوایی ها

• بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی درباره حجاب | مراقب باشید در برخورد با هنجارشکنی‌ها در دام دشمن گرفتار نشوید | زن ایرانی به برهنگی نه گفته است

• اینترنشنال و روایت‌ عجیب تسویه حساب در سپاه درباره شهادت قاسم فتح‌ اللهی | وقتی خودشان هم در ادعایشان شک کردند!

• اختلال در سایت ثبت‌نام ایران‌خودرو | سرگردانی متقاضیان

• علائم ساده‌ای که باور نمی‌کنید نشانه فشار خون بالا باشد

• حداد عادل: حجاب نباید باعث دو قطبی در جامعه شود | خاطره بازدید از یک مدرسه دخترانه در نیویورک

• ساختمان ۹۵ ساله راه آهن‌تهران همچنان باشکوه | الهام از معماری ایران باستان و سبک آرمان‌گرا

• فقط یک درصد افراد می‌توانند به این سوال پاسخ دهند!

• آخرین وضعیت آلودگی هوای تهران در روز دوشنبه ۱۹ دی

• نخستین اروپایی بازار خودرو معرفی شد | اعلام زمان عرضه نخستین محموله خودروهای خارجی در بورس‌کالا

• ببینید | لحظه وحشتناک فرو ریختن سقف یک هتل بر سر مسافران در ترکیه