تغییر بی رحمانه الگوی اعتیاد زنان به مواد مخدر جدید | دیر کردن زنان در غربالگری سرطان| زوجین شاغل فقط چند دقیقه فرصت حرف زدن دارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بانوان ایرانی کمتر به سلامت و غربالگری بیماری‌های سرطانی توجه و اغلب دیر مراجعه می‌کنند در حالی که بیش از دوسوم سرطان‌های منتسب به زنان با مراجعه زودهنگام قابل درمان و کنترل است.

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ابراز تاسف از مراجعه دیرهنگام زنان ایرانی برای درمان در برخی از سرطانها گفت: متاسفانه بانوان ایرانی به دلیل مشغله‌های زیاد کمتر به سلامت و غربالگری بیماری‌های سرطانی توجه می کنند و اغلب دیر مراجعه می کنند درحالی که بیش از دو سوم سرطانهای منتسب به زنان (سرطان دهانه رحم و پستان) با مراجعه زودهنگام قابل درمان و کنترل است.

او در بخش دیگری از سخنان خود به اعتیاد در زنان اشاره کرد و گفت: الگوی اعتیاد در زنان بیشتر به مواد مخدر جدید برمی گردد و سیر اعتیاد بی‌رحمانه‌تر جلو می‌رود. انگ اعتیاد در زنان به مراتب در ایران بیشتر است و خانم‌های معتاد زودتر از خانواده طرد می‌شوند و خانواده فرو می‌پاشد؛ در حالی که در صورت اعتیاد مرد، مادر همچنان کانون خانواده را حفظ می‌کند.

زالی با اشاره به مسئولیت اجتماعی دانشگاه، بر ضرورت آسیب شناسی در این حوزه‌ها و لزوم طراحی و تدوین بسته‌هایی در این خصوص تاکید کرد.

جمعیت زنان ایرانی بیکار بیش از آقایان است

او با اشاره به سهم اندک زنان ایرانی در حوزه اشتغال گفت: جمعیت بانوان ایرانی بیکار بیش از آقایان است و تعداد زیادی از زنان ایرانی در مشاغل غیررسمی فعالیت دارند؛ بنابراین از بیمه و حمایت‌های شغلی نیز بی‌بهره هستند.

زالی در ادامه بر ضرورت حمایت از زنان برای احراز پست‌های مدیریتی ارشد در کشور تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد که در کلانشهرها براساس تحقیقات، زوجین شاغل کمتر از چند دقیقه فرصت همکلامی و ابراز عاطفی دارند و این موضوع از مضرات زندگی شهرنشینی و صنعتی شدن است.

کد خبر 735758 منبع: ایسنا

• تغییر بی رحمانه الگوی اعتیاد زنان به مواد مخدر جدید | دیر کردن زنان در غربالگری سرطان| زوجین شاغل فقط چند دقیقه فرصت حرف زدن دارند

• ببینید | یاوه گویی در پخش زنده تلویزیونی | اسرائیل در نیم ساعت می تواند ایران را نابود کند!

• اظهارات مهم دادستان‌ کل کشور درباره کـشف حجاب و برخورد قضائی با زنان بی‌ حجاب | غرب به دنبال منحرف کردن شخصیت والای زنان ایران‌ است

• ببینید | طارمی در آغوش دختر پرتغالی | واکنش هوادار پورتو به هدیه خاص ستاره ایرانی

• شعارنویسی‌ها بر دیوار سفارت انگلیس تکمیل‌کننده بازی زشت سفیر این کشور است؛ در زمین سفیر انگلیس بازی نکنیم | بهترین تنبیه دستگیری و مجازات اکبری‌ها است

• ببینید | ثروتمندترین خانواده ایرانی کیست؟ | این خانواده ۲۴ میلیارد دلار از کشور خارج کردند

• ببینید | فرماندار تربت جام اینگونه شبانه به درب منازل مردم رفت | عذرخواهی متفاوت یک مسئول دولتی را ببینید

• تصاویر | ماجرای پهپاد ناشناس در رزمایش سپاه | ارتباطی با آمریکا دارد؟

• عکس | آخرین پرواز خلبان ایرانی در آفریقای جنوبی | واکنش تلخ سفیر ایران در ژوهانسبورگ

• تصاویر | ماجرای پهپاد ناشناس در رزمایش سپاه | ارتباطی با آمریکا دارد؟

• ترامپ ستاره ایرانی را شکست داد

• دانلود قسمت ۵ فصل ۲ پوست شیر (دانلود سریال پوست شیر قسمت پنجم فصل دوم) نسخه کامل ترافیک رایگان

• جدیدترین قیمت برنج ایرانی در بازار | برنج هاشمی کیلویی چند؟

• سازمان جهانی بهداشت از چین خواست اطلاعات بیشتری درباره شیوع کرونا در این کشور منتشر کند

• رتبه ایران در زمینه خودکشی | ۳ علت اصلی انتحار در کشور | تقویت مسائل مذهبی خودکشی را کاهش می‌دهد

• ۸۰ درصد تماس‌گیرندگان با خط ملی اعتیاد زنان هستند ؛ شیشه و گل در صدر سوالات!