پاکدل: از هیچ کس ناراحت نیستم | می توانستم گران قیمت ترین بازیکن ایران شوم اما …

ساعتی قبل برخی از خبرگزاری ها از توافق ۱۸ ماهه حامد پاکدل، مهاجم پرسپولیس با تراکتور خبر دادند در همین ارتباط با او صحبت کردیم .

محمد زارعی- به گزارش همشهری آنلاین ساعتی قبل برخی از خبرگزاری ها از توافق ۱۸ ماهه حامد پاکدل، مهاجم پرسپولیس با تراکتور خبر دادند .

حرف های او با همشهری آنلاین را در ذیل می خوانید:
خبر توافق یک فصل و نیمه‌ات با تراکتور منتشر شده صحت دارد؟

نه صحت ندارد. گمانه زنی خودشان است. من از ۴ تیم فولاد، تراکتور، ذوب آهن و نساجی پیشنهاد جدی داشتم. با تراکتور هم مذاکره داشتیم. توافق هم کردیم اما توافق نهایی انجام نشده است. چیزی هم امضا نکردیم. تا وقتی هم قراردادت را امضا نکنی چیزی قطعی نیست. می توانستم به تیمی بروم و گران ترین بازیکن لیگ شوم اما باید به تیمی بروم که شرایط برای پیشرفتم مهیا باشد و دیده شوم.
چه زمانی با تیم جدید قرارداد امضا می کنی؟

امشب یا فردا ظهر. چراکه وقتی هم برای نقل و انتقلات نداریم و همین که خودم هم دوست دارم سریع به تیم جدیدم اضافه شوم و تمریناتم را آغاز کنم.
در مورد جدایی ات از پرسپولیس صحبتی نداری؟

برای جدایی ام از پرسپولیس تمام طلبم را بخشیدم. آن هم فقط به خاطر نام بزرگ پرسپولیس و هواداران بود. تنها کاری که می توانستم انجام بدهم همین بود که همه طلبم را ببخشم. با توافق دوستانه و خیلی خوب از سوی دو طرف از باشگاه پرسپولیس جدا شدم. تشکر می کنم از همه عوامل باشگاه سرمربی، مربیان، همبازیانم و به ویژه هواداران که در هر شرایطی به من لطف داشتن و حمایتم کردند. نهایت کار هم این شد که با یک خاطره خوب از سوی هر دو طرف، جدا شدیم.
خاطره خوبت از دوران حضور در پرسپولیس چیست؟
خاطره خوبم اینکه در کمترین دقایق بازی که برای پرسپولیس بیشترین تاثیر گذاری را داشتم. این عنوان را در فوتبال ایران به من دادند که مهاجمی بودم که با کمترین دقایق بازی، بیشترین تاثیر گذاری را داشتم. این ها همه لطف خدا و همه عوامل باشگاه بود. البته یک رابطه متقابل بود. در هر شرایطی همه با هم بودیم.
ناراحت نیستی از پرسپولیس جدا شدی؟

مگر می شود ناراحت نبود. روزی که با پرسپولیس قرارداد امضا کردم، بهترین روز زندگی ورزشی ام بود و روزی هم که از پرسپولیس جدا شدم، بدترین روز زندگی ورزشی ام بود. ناراحت بودم. به هرحال سخت بود با هزاران آرزو آمده بودم که خودم را نشان دهم. سخت است ولی فوتبال است و شرایط خاص خودش را دارد. برای پرسپولیس آرزوی موفقیت می کنم.
ممکن است روزی دوباره به پرسپولیس برگردی؟

فوتبال غیر قابل پیش بینی است. من تلاش خودم را می کنم امیدوارم روزی دوباره به پرسپولیس کمک کنم.
از کسی هم ناراحت هستی؟
اصلا. به هیچ وجه از کسی ناراحت نیستم.

کد خبر 736887

• ببینید | خشم بی سابقه جهانبخش و درگیری جنجالی | ضربه سر «علی جهان» به صورت بازیکن رقیب!

• فینال زودرس در جام حذفی؛ پرسپولیس میهمان شد و استقلال میزبان | قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی

• تغییر ناگهانی گزینه خارجی پرسپولیس برای خط حمله | رونمایی سرخ ها از جانشین لوکادیا

• طلسم مجیدی در امارات شکسته شد | فرار از بحران با پیروزی مهم برابر رقیب سرشناس

• اولین اظهارات متهم اصلی تجاوز در مدرسه فوتبال مشهد | کار،کار آمریکایی هاست | حتما ما هم شکایت می‌کنیم

• بازیکن استقلال برای همیشه معاف شد | شریک برای فاجعه ساپینتو!

• تصاویر | خشم مجیدی وسط خوشحالی! | فریم به فریم با رفتار عجیب سرمربی ایرانی

• خبرهای خوش رئیسی به مردم ؛ از قیمت ارز و طلا تا حقوق، مسکن و خودرو | دشمن را شکست خواهیم داد ؛ آینده روشن است

• تکلیف تعطیلی مدارس تهران در روز آینده مشخص شد | اظهارات مهم وزیر آموزش و پرورش

• آخرین وضعیت آلودگی هوای تهران در روز ۳ بهمن ۱۴۰۱ | هشدار قرمز صادر شد

• تصاویر | حجاب و پوشش دهه هشتادی‌ها در کنکور امسال | از رنگ خاص مو تا لباس‌های متفاوت و خالکوبی

• دستور مهم رئیس‌جمهور درباره تعطیلی مدارس | من به آن تعطیلات بی‌سابقه می‌گویم!

• تصاویر اولین خودروی دست‌ساز افغانستان را ببینید

• وضعیت آلودگی هوای تهران | فردا هم مدارس و دانشگاه ها تعطیل می‌شوند؟

• دستور مهم رئیس‌جمهور درباره تعطیلی مدارس | من به آن تعطیلات بی‌سابقه می‌گویم!

• تصاویر | شکارچی شب روسیه در راه ایران | خریدهای جدید و احتمالی تسلیحاتی ایران را ببینید و بشناسید

• تصاویر اولین خودروی دست‌ساز افغانستان را ببینید

• رونمایی از ۴ طرح فوری برای مردم | سفره مردم رنگین می‌شود

• قهرمان محله| چگونه یک بچه‌یتیم تاجرالتجار می‌شود؟ | رفیق لرزاده برای ساخت مسجد از مهریه همسرش کمک گرفت | نمازگزاران اینجا راننده تاکسی و کامیون‌اند